De deur naar zolder

Ik heb nogal eens de neiging om iets te maken en het vervolgens weer af te breken, zo ook bij het maken van de deur naar de zolderkamer. Hoe dan ook, dit wordt een schuifdeur om ruimte te besparen. Om ook daadwerkelijk ruimte te besparen is het de bedoeling dat de deur in de muur weg valt. Daarvoor heb ik dit bakje gemaakt:
En natuurlijk gemonteerd:
Nu wilden we het schuine dak aan de straatzijde (rechts op de bovenstaande foto) graag nog wat akoestisch naisoleren. Dat betekent echter wel dat voor mij de doorgang erg krap wordt. Dus we hebben het volgende bedacht: we draaien de deur een graad of 15 šŸ™‚ Dit voelt ook nog eens ‘natuurlijk’ omdat je die kant op moet. En dus heb ik alles weer afgebroken. Het bakje aangepast en vervolgens weer alles in elkaar gezet:
We hebben al een schuifdeur uitgezocht, maar we gaan deze pas bestellen als de vloerverwarming is aangebracht en alles is gestuct!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.