Beton

Gisteren was het dan zo ver! Na een paar maanden over zand te hebben gestruikeld zou er een betonboer langskomen en dat kwam hij! Ik, Gerard, had er alleen niet helemaal bij stil gestaan dat het beton niet zomaar alle hoekjes en gaatjes in gaat, maar dat je daar toch ook echt bij moet helpen. En dat beton is best zwaar. Lang verhaal kort, de volgende keer vraag ik een van jullie om mee te helpen ­čśë

2 antwoorden op “Beton”

  1. Heey!

    Komt er op de hele begane grond vloerverwarming? En heb je alleen de woonkamer gestort of ook verder naar achter?

    Succes met de volgende actie!

    1. Ok├ę, hier had ik al anderhalf jaar geleden op moeten reageren, haha. Vandaag de spam-bak uitgeplozen. Hoe dan ook: overal komt vloerver(w)arming, maar dit is alleen de werkvloer om alle installaties op te kunnen maken ­čÖé

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.