Terug van weggeweest

We zijn er een paar weken tussenuit geweest en nu weer terug! Zoals gebruikelijk zijn we richting het oosten gegaan en deze rond zijn we de Karpaten afgereden. Nu we terug zijn en de winter nadert zijn we bezig met het plaatsen van een nieuwe ketel om de nieuwe vloerverwarmingsinstallatie op te kunnen laten draaien. Op termijn is het de bedoeling dat hier een warmtepomp voor in de plaats komt die gevoed wordt uit de zonnepanelen, maar die komen beide op en in het gedeelte van de woning dat nog gerenoveerd moet worden en waar we nu wonen. Eergisteren hebben we de nieuwe ketel opgehangen:
De nieuwe ketel zal via een warmtewisselaar ook de radiatoren in het nog te renoveren deel van ons huis van warmte voorzien. Nu worden die nog gevoed vanuit een ketel uit 1980, we zullen dus al flink gas gaan besparen. Vrijdagmiddag plaatsen we met de dakdekker de rookgasafvoer en volgende week vrijdag wordt de groepenkast vervangen. We zijn in ieder geval weer volop bezig. Tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.