DE VLOER GESTORT! (Eco2floor-beton)

Na weken van zwoegen en ploeteren op de gasleidingen, elektravoorzieningen, het vastzetten van de draadmatten, aansluiten van de verdeler, afpersen en nog heel veel andere dingen hebben we gewoon eindelijk een nieuwe vloer! Het begon allemaal met een paar grote machines vastgebonden op een hoeveelheid wielen:
De eco2floor-beton werd vervolgens via slangen naar de juiste plaats verpompt:
Eco2floor-beton is een duurzame(re) oplossing dan beton. Eco2floor gebruikt als bindmiddel hoogovenslakkengranulaat in plaats van cement. Cement maakt beton zo ‘slecht’ voor het klimaat. Daarnaast zijn we in 1 keer klaar, de vloer is zowel dragend als afwerkend, er hoeft dus geen zandcementvloer op. En nog geen uur later was het klaar:
Nu moeten we een dag wachten voordat de vloer beloopbaar is en duurt het ongeveer een maand voordat de vloer volledig uitgehard is. Daarna kunnen we de nieuwe trappen gaan zetten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.