In de put

We zijn al meer dan een jaar bezig met de buitenriolering en gezien ik, Gerard, in mijn laatste vakantieweek ben aanbeland werd het wel tijd om daar nou eens een punt achter te zetten. Er diende eerst nog een stukje fundering te worden aangestort. De put ‘zweefde’ eerst zo ongeveer half in de lucht. Eigenlijk is het ook niet één, maar zijn het twee losse putten. De put links zit aangesloten op het riool en de put rechts loopt over naar de linker put. Bij het plaatsen van het betonijzer (wat je met chemisch anker verankert) gaf de kitspuit de geest. Gelukkig konden we snel bij de buren een ander lenen, chemisch anker werk goed, maar is niet heel geduldig. Om de verbinding tussen deze twee putten goed te kunnen maken hebben we dus eerst een stukje fundering aangestort:
Vervolgens konden we gaan metselen. Ook daarbij zijn we begonnen met de verbinding tussen de twee putten:
En klaar:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.