Afzuigkap

Het plan is om een klein vermogen te gaan uitgeven aan een Bora, een afzuigkap die niet omhoog, maar naar beneden afzuigt. Dit zou niet alleen het hoofdstoten moeten voorkomen, maar ook optisch is een afzuigkap niet het meest elegante dat je in een keuken tegenkomt. Hoe dan ook, om straks het afzuigsysteem aan te kunnen sluiten zijn we nu bezig met het inbouwen van het afblaasrooster. Ook die mag al een lieve duit kosten en 250 euro verder ziet dat er dan ook zo uit: Bouwkundig moest er nog best wel het een en ander gebeuren. Zo moesten zowel in de binnen als de buitenmuur een flinke sparing worden gemaakt:
Het voordeel van dit afblaasrooster is dat er geïsoleerde luchtkleppen in zitten die vanzelf sluiten. Het hele huis wordt natuurlijk keigoed geïsoleerd en dan is het wel vanzelfsprekend om hier ook goed naar te kijken.
En natuurlijk het eindresultaat:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.