De vloer – voorbereiding

Het moet er dan toch eindelijk eens van komen. De vloer van de begane grond. Twee weken geleden zijn we hier al mee begonnen, maar ik had nog niet de tijd genomen daar een stukje over te schrijven. De vloeropbouw wordt als volgt:
We zijn daarom begonnen met het egaliseren van de werkvloer met een laagje zand:
De volgende stap is het aanbrengen van de eerste laag isolatie waar bovenop dan weer diverse installaties komen. Achteraf hadden we wellicht beter met de vloer kunnen beginnen, al doende leert men zullen we maar zeggen. Alhoewel, onder deze vloer zitten ook weer installaties waarvan het toch echt handig was dat die daar lekker uit de weg lagen om rustig verder te kunnen werken. Ook hebben we overal opnieuw het meterpeil aangegeven. De vorige meterpeilen zijn grotendeels achter de wanden verdwenen. Dus we hebben bij nacht en ontij (dan is de laser goed zichtbaar) het meterpeil opnieuw uitgezet:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.