Deurbel

Er komt een slimme deurbel! Eigenlijk is het gewoon een soort intercomsysteem zoals je dat in appartementen ook hebt en zo kunnen we ook op afstand de bezorgers en bezoekers de juiste plaats op dirigeren. Of eigenlijk vooral toespreken in de tijd dat we naar de voordeur onderweg zin. Het huis is nogal diep en het kan dan ook nog wel eens even duren voor we bij de voordeur zijn. We wilden wel graag een bedrade variant omdat de bel altijd moet werken en we niet met accu’s of batterijen in de weer willen. Het is uiteindelijk dan ook de verzonken uitvoering van de Doorbird D1101V geworden. Ter voorbereiding hebben we een opening in de muur uitgefreesd en met speciale latex de muur voorbehandeld en geschilderd:
En tenslotte de deurbel gemonteerd:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.