45 eurie?

Vandaag hebben we het staal opgehaald dat we zaterdag gaan monteren. De aanhanger lag nog vol de rommel van het strippen van de helft van de gang. Eerst even naar de gemeentewerf dus. Nu wil het geval dat sinds begin dit jaar de tarieven voor het wegbrengen van afval verandert zijn. Dat houdt in dat je tot wel 3x meer moet betalen. Goed. Dat was dus 45 euro voor deze aanhanger. 30 euro voor het hout en 15 voor de vloerbedekking.
Wie biedt? De eerste afvaldumpingen zijn al gemeld. Bizar natuurlijk dat dit het effect is, maar goed is het beleid natuurlijk niet. Als het idee is om bedrijven minder te laten storten op de gemeentewerf is een ID-controle een betere manier dunkt me. Vervolgens kon ik in ieder geval het staal ophalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.