Dakopbouw – de vergunning

Een heel gedoetje weer. Uit het vooroverleg bleek dat onze plannen niet helemaal aansloten bij het bestemmingsplan dat de gemeente heeft. Onze opbouw zou namelijk, jawel, 20 cm buiten het bouwvlak gaan vallen. Joost mag weten hoe je dat precies bepaald, maar goed, daar hadden we naar moeten kijken. En nog een heleboel andere dingen. Dus wij dachten, toch maar eens een architect inschakelen. Een paar weekjes later hebben we dan alsnog de vergunning aan kunnen vragen, maar wat schetst onze verbazing: we moeten nog een statische constructieberekening aanleveren. Hmm, hadden we op zich ook wel bij het vooroverleg willen horen. Maar goed, weer twee weken later hebben we een constructeur weten te charteren en hebben we snel de vergunning opnieuw aangevraagd. En nu bouwen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.